Newsletter: Dobro pripravljeni in organizirani

Tip novice: Novice | 12. 03. 2020

DOBRO PRIPRAVLJENI IN ORGANIZIRANI 

V podjetju Protm Ržišnik Perc smo se dobro pripravili na trenutno situacijo povezano s virusom 2019-nCoV.

Smo dobro organizirani, tehnično popolnoma opremljeni, delo od doma pa je že nekaj časa naša stalna praksa, zato smo tudi polno operativni. Delo v Protimu bo tako potekalo nemoteno.

Veseli bomo sodelovanja z vami.

ZAČETEK GRADNJE RIVER CAMPA BLED

Začenja se prva faza ureditve novega kampa med Lescami in Bledom. Projekt zasnovan v obliki srca in bo za prve obiskovalce odprt že poleti 2020. Integralno projektiranje kampa je obsegalo več faz, za katere smo za naročnika pripravili potrebno dokumentacijo in pridobili ustrezna dovoljenja tako za kamp v velikosti 4,9 ha kot tudi za vse objekte znotraj kampa. V kampu bodo na voljo nadstandardne alpske hišice, ogrevan zunanji bazen, tematski otroški pak, kolesarski poligon, urejena prodnata plaža ob Savi,..

ANDREJ RŽIŠNIK GOST SBC FORUMA

V začetku februarja je SBC na Brdu pri Kranju gostil 3. forumu SBC z naslovom: »Mlada koalicija za Slovenijo«. Na forumu, ki je združil deležnike vseh vrst, od politikov in visokih državnih uradnikov do gospodarskih strokovnjakov, menedžerjev in podjetnikov, je bil studijski gost tudi direktor Protima Ržišnik Perc Andrej Ržišnik.

V GRADNJI: PROIZVODNO-POSLOVNI OBJEKT SCHÄFERROLLS PRI LETALIŠČU LJUBLJANA

Protim Ržišnik Perc v obrtni coni Brnik za naročnika Schäferrolls vodi koordinacijo in nadzor nad gradnjo za proizvodno-poslovni objekt. Predhodno smo v podjetju za naročnika pripravili potrebno dokumentacijo in pridobili okoljska in gradbena dovoljenja. Objekt bo namenjen obdelavi valjev za papirniško industrijo.

OSKRBOVANA IN NEPROFITNA STANOVANJA V KOPRU

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Koper se pripravlja na izgradnjo 220 stanovanj v naselju Nad Dolinsko V Kopru. V 4 stanovanjskih objektih bo skupaj 30 oskrbovanih in 190 neprofitnih stanovanj. Pričetek gradnje, za katero smo izdelali celovito projektno dokumentacijo po načelih integralnega projektiranja in virtualni dvojček objektov z BIM tehnologijo, je predvidena v prvi polovici letošnjega leta.

 Več o naših projektih si lahko ogledate na naši spletni strani www.protim.si

 

PROTIM Ržišnik Perc arhitekti in inženirji d.o.o.
Andrej Ržišnik, univ.dipl.inž.arh. 
Direktor
T: (04) 279 18 00
E: andrej.rzisnik@r-p.si 


Nazaj